Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ezgi Karpuz
Yüksek Lisans
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Et ve Peyniri Saklamak İçin Hangi Yöntem Daha İyi: Ambalaj Malzemesine Propolis Kaplamak mı, yoksa Doğrudan Gıdanın üzerine Püskürtmek mi?
Yazarlar:
Ezgi Karpuz
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1307835
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri
Yazarlar: Gizem Bayatbalay,
Ezgi Karpuz
, İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.927633
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
980
0
FAVORİ
980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat