İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Prof. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 7
10 Yayın
9 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

1928

Yayınlar

0

824

0

779

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3427

0

3427

0

540

0

1529

1

1928

Yayınlar

3

0

740

1

0

779

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3427

1

0

3427

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.