Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Palabıyık
Prof. Dr.
NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın
10
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
7
10
Yayın
9
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0001-8850-1819
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
The Effect of Environmental Factors on Heavy Metal and Mineral Compositions of Raw Milk and Water Samples
Yazarlar:
Binnur Kaptan
, Ertuğrul Bilgücü,
İbrahim Palabıyık
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1928
0
ATIF
1
FAVORİ
1928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Et ve Peyniri Saklamak İçin Hangi Yöntem Daha İyi: Ambalaj Malzemesine Propolis Kaplamak mı, yoksa Doğrudan Gıdanın üzerine Püskürtmek mi?
Yazarlar:
Ezgi Karpuz
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1307835
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
289
0
FAVORİ
289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
740
0
FAVORİ
740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactive Properties Of Commercial Reishi Mushroom Products In Powder Form
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Didem Sözeri Atik
,
İbrahim Palabıyık
,
Mehmet Gülcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.754131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
0
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
779
0
FAVORİ
779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1349
0
FAVORİ
1349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
, Ahmet Demircan,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3427
0
FAVORİ
3427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis Included Chewing Gum and Investigation of Its Antibacterial Activity against Streptococcus mutans
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
, Didem Sozerı Atık, Esra Boluk,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
540
0
FAVORİ
540
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİYOFİLİZE BAZI MİKROALG TÜRLERİNİN SAKIZ BİLEŞİMİNDE DOĞAL RENKLENDİRİCİ OLARAK KULLANIMI
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Environmental Factors on Heavy Metal and Mineral Compositions of Raw Milk and Water Samples
Yazarlar:
Binnur Kaptan
, Ertuğrul Bilgücü,
İbrahim Palabıyık
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1928
1
FAVORİ
1928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
740
3
ATIF
0
FAVORİ
740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
779
1
ATIF
0
FAVORİ
779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
1
ATIF
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1349
3
ATIF
0
FAVORİ
1349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
, Ahmet Demircan,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3427
1
ATIF
0
FAVORİ
3427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat