Tuncay Gümüş profil resmi
Tuncay Gümüş
Yayın 11 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 17
11 Yayın
10 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

0

482

0

766

Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir, Deniz Damla Altan Kamer , Gönül Akgül, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

0

1163

0

1127

0

5042

0

1891

Kekik ve Tarçın Uçucu Yağlarının Yem Bezelyesi Silajlarının Fermantasyon Kalitesi ve In Vitro Metabolik Enerji Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sibel Soycan Önenç , Levent Coşkuntuna, Fisun Koç , M. Levent Özdüven, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.331326
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1694

0

1694

Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Azize Atik, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6616

0

6616

Yayınlar

Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir, Deniz Damla Altan Kamer , Gönül Akgül, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

3

0

1163

1

0

1127

YAZILI, GÖRSEL VE SOSYAL MEDYADA GIDA İLE İLGİLİ BİLGİ KİRLİLİĞİNİN HALKIN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5042

3

0

5042

Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Azize Atik, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306066
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6616

6

0

6616

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.