Tuncay Gümüş profil resmi
Tuncay Gümüş
Yayın 11 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 16
11 Yayın
9 Hakemlik
16 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

0

399

0

590

Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir, Deniz Damla Altan Kamer , Gönül Akgül, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1024

0

1024

0

1035

0

4612

0

1843

Kekik ve Tarçın Uçucu Yağlarının Yem Bezelyesi Silajlarının Fermantasyon Kalitesi ve In Vitro Metabolik Enerji Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sibel Soycan Önenç , Levent Coşkuntuna, Fisun Koç , M. Levent Özdüven, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.331326
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1619

0

1619

Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Azize Atik, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6426

0

6426

Yayınlar

Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir, Deniz Damla Altan Kamer , Gönül Akgül, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1024

2

0

1024

1

0

1035

YAZILI, GÖRSEL VE SOSYAL MEDYADA GIDA İLE İLGİLİ BİLGİ KİRLİLİĞİNİN HALKIN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4612

3

0

4612

Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Azize Atik, Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306066
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6426

6

0

6426

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.