Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Deniz Damla Altan Kamer
Arş. Gör.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
6
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-9119-5979
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
hidrokolloidler
biyofilm
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayınlar
Development of low oil emulsion gels by solidification of oil droplets and determination of their rheological properties
Yazarlar:
Deniz Damla Altan Kamer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
80
0
FAVORİ
80
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarapçılık Atığı ile Yapısı Güçlendirilmiş Balık Jelatininin Reolojik Özellikleri Üzerine pH ve Gamma Işınlamanın Kombine Etkisi
Yazarlar:
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Gülce Bedis Kaynarca
,
Tuğba Günaydı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1232103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
330
0
FAVORİ
330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gam İlavesinin Balık Jelatinin Teknolojik ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Oylum Şimal Yılmaz
,
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1226398
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Bir İçecek Olan Bozanın Dondurmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Betül Büşra Ayar
,
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Özgür Karadaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1222857
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
630
0
FAVORİ
630
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir,
Deniz Damla Altan Kamer
, Gönül Akgül,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
0
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE EFFECT OF DIFFERENT DOSES OF NITROGEN (N) APPLICATION ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY AND PHENOLIC MATERIAL INGREDIENT OF SORREL (RUMEX ACETOSA L.)
Yazarlar:
Sevinç Adiloğlu
, Funda Eryılmaz Açıkgöz,
Figen Dağlıoğlu
, Sıla Barut Gök,
Deniz Damla Altan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Eurasian Journal of Forest Science
DOI: 10.31195/ejejfs.333090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1353
0
FAVORİ
1353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Forest Science
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
International Journal of Secondary Metabolite
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Farklı Hammaddelerden Üretilen Sirkelerin Bazı Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Merve Bozdemir,
Deniz Damla Altan Kamer
, Gönül Akgül,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.698475
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
2
ATIF
0
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat