Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Şükrü Demirci
Prof. Dr.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
7
6
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayınlar
Fortification of Yoghurt with Xanthan Gum Biosynthesized from Grape Juice Pomace: Physicochemical, Textural and Sensory Characterization
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Başak Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1252469
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
0
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isolation, Identification and Determination of Saccharomyces cerevisiae Yeast Species from The Wines Made by Spontaneous Fermentation Using Papazkarası Grapes from Thrace Region
Yazarlar:
Çağrı Erseç
,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1124694
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactive Properties Of Commercial Reishi Mushroom Products In Powder Form
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Didem Sözeri Atik
,
İbrahim Palabıyık
,
Mehmet Gülcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.754131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
0
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
, Ahmet Demircan,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3326
0
FAVORİ
3326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Fortification of Yoghurt with Xanthan Gum Biosynthesized from Grape Juice Pomace: Physicochemical, Textural and Sensory Characterization
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Başak Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1252469
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
1
ATIF
0
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isolation, Identification and Determination of Saccharomyces cerevisiae Yeast Species from The Wines Made by Spontaneous Fermentation Using Papazkarası Grapes from Thrace Region
Yazarlar:
Çağrı Erseç
,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1124694
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
ATIF
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
1
ATIF
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
3
ATIF
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
İbrahim Palabıyık
, Ahmet Demircan,
Ahmet Şükrü Demirci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3326
1
ATIF
0
FAVORİ
3326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat