Ahmet Şükrü Demirci profil resmi
Ahmet Şükrü Demirci Prof. Dr. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 7
6 Yayın
4 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Yayınlar

0

360

0

777

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3326

0

3326

Yayınlar

1

0

360

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3326

1

0

3326

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.