Dergi Kurulları

Baş Editör

Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Bilimleri (Diğer)

Editör Yardımcıları

Doç. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY Türkiye
Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Aslı CAN KARAÇA İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Gülay ÖZKAN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri

Editör Kurulu

Prof. Dr. Meral KILIÇ AKYILMAZ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi
Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye Web
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Gürbüz GÜNEŞ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Pervin BAŞARAN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Neşe ŞAHİN YEŞİLÇUBUK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Filiz ALTAY İstanbul Teknik Üniversitesi Türkiye Web
Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Derya KAHVECİ KARINCAOĞLU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Yrd. Doç. Dr. Ebru FIRATLIGİL İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Celale KIRKIN GÖZÜKIRMIZI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri
Prof. Dr. Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Enerji Üretimi, Dönüşüm ve Depolama (Kimyasal ve Elektiksel hariç), Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Süt Teknolojisi
Nevzat KONAR ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Çetin KADAKAL Pamukkale Üniversitesi Türkiye
Meyve-Sebze Teknolojisi
Doç. İbrahim PALABIYIK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Gokhan ZENGİN Selçuk Üniversitesi Türkiye

Biyoloji

Biyoloji, Farmakognozi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Prof. Dr. Serkan SELLİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Prof. Dr. Haşim KELEBEK Bir kuruma bağlı değildir Türkiye
Gıda Mühendisliği, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği
Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR Bursa Uludağ Üniversitesi Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri, Kurutma Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi
Sezai ERCİŞLİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Meyve Yetiştirme ve Islahı

Uluslararası Bilimsel Danışma Kurulu

• Tuba Esatbeyoglu, esatbeyoglu@lw.uni-hannover.de, Gottfried Wilhelm Leibniz University
• Jianbo Xiao, jianboxiao@uvigo.es, University of Vigo
• Maurizio Battino, m.a.battino@univpm.it, Università Politecnica delle Marche Home
• Jelena Popović Đorđević, jelenadj@agrif.bg.ac.rs, University of Belgrade
• Chao Zhao, zhchao@live.cn, Fujian Agriculture and Forestry University
• Said Mahdi Jafari, smjafari@gau.ac.ir, Gorgan University of Agricultural Science and Natural Resources, Iran