Dergi Kurulları

Baş Editör

Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY, FACULTY OF CHEMICAL METALLURGICAL ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Bilimleri (Diğer)

Editör Yardımcıları

Prof. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY Türkiye
Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
Doç. Dr. Aslı CAN KARAÇA İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Doç. Gülay ÖZKAN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri, Gıda Bilimleri (Diğer)

Bilim Kurulu

Prof. Dr. Filiz ALTAY İstanbul Teknik Üniversitesi Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Nanoüretim, Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Gürbüz GÜNEŞ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil), Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Meyve-Sebze Teknolojisi
Prof. Dr. Meral KILIÇ AKYILMAZ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi, Gıda Bilimleri (Diğer)
Prof. Dr. Neşe ŞAHİN YEŞİLÇUBUK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Derya KAHVECİ KARINCAOĞLU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Ebru FIRATLIGİL İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Dr. Öğr. Üyesi Celale KIRKIN GÖZÜKIRMIZI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri

Danışma Kurulu

Prof. Dr. Serkan SELLİ Çukurova University Türkiye
Gıda Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU Bir kuruma bağlı değildir Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Süt Teknolojisi
Prof. Dr. Gökhan ZENGİN SELCUK UNIVERSITY Türkiye
Bitki Biyokimyası
Dr. Chao ZHAO Fujian Agriculture and Forestry University Çin
Gıda Bilimleri (Diğer), Tarımsal Deniz Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Çetin KADAKAL Pamukkale Üniversitesi Türkiye
Gıda Mühendisliği, Kurutma Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi
Prof. Dr. Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Enerji Üretimi, Dönüşüm ve Depolama (Kimyasal ve Elektiksel hariç), Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Prof. Dr. İbrahim PALABIYIK NAMIK KEMAL UNIVERSITY Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

Sekreterya

Arş. Gör. Dilara DEVECİOĞLU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ Türkiye Web

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Sürdürülebilirliği
Arş. Gör. Nisa AKKUZU ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY Türkiye Web

Food Technology

Gıda Mühendisliği, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Teknolojileri
Son Güncelleme Zamanı: 13.02.2025 15:21:23