Funda Karbancıoğlu Güler profil resmi
Funda Karbancıoğlu Güler Doç. Dr. ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 8
9 Yayın
6 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY

Yayınlar

0

251

Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 289

0

289

Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

0

512

0

573

0

1006

0

1034

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2328

0

2328

Yayınlar

1

0

1006

Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1034

4

0

1034

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2328

3

0

2328

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.