Funda Karbancıoğlu Güler profil resmi
Funda Karbancıoğlu Güler Prof. Dr. ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 10
10 Yayın
6 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

248

Yayınlar

0

425

Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 460

0

460

Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 733

0

733

0

609

0

1064

0

1115

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2503

0

2503

Yayınlar

1

0

1064

Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1115

5

0

1115

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2503

4

0

2503

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.