Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zehra Gülsünoğlu
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
9
3
Yayın
0
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1029
0
FAVORİ
1029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Meral Kılıç Akyılmaz
, Özer Atıl,
Zehra Gülsünoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1401
0
FAVORİ
1401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2324
0
FAVORİ
2324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1029
4
ATIF
0
FAVORİ
1029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Meral Kılıç Akyılmaz
, Özer Atıl,
Zehra Gülsünoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18050
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1401
2
ATIF
0
FAVORİ
1401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2324
3
ATIF
0
FAVORİ
2324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat