Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Filiz Altay
Prof. Dr.
İstanbul Teknik Üniversitesi
Yayın
9
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
9
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-5484-866X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İstanbul Teknik Üniversitesi
Yayınlar
The Method That Makes Oils and Fats Healthier: Interesterification
Yazarlar:
Batuhan İnanlar
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Black Sea Journal of Engineering and Science
DOI: 10.34248/bsengineering.1310721
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
221
0
FAVORİ
221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıfır Atık Uygulaması İçin Gıda Atıklarından Takviye Kuru Kedi Maması Üretimi
Yazarlar:
Muhammed Emin Şahin
,
Rukiye Yiğit
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Research in Veterinary Medicine
DOI: 10.30782/jrvm.1229689
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
125
0
FAVORİ
125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Electrospinning on Antifungal Properties of Thyme and Cardamom Oils
Yazarlar:
Hilal Nur Temir
,
Funda Karbancıoğlu
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
569
0
FAVORİ
569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Electrophoretic Mobility of Various Nanofibers in Ethanol or Water
Yazarlar:
Sercan Dede
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
822
0
FAVORİ
822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biosensors from the first generation to nano-biosensors
Yazarlar:
Sercan Dede
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Advanced Researches and Engineering Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2464
0
FAVORİ
2464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEKMEZ-TAHİN KARIŞIMLARININ TRİBOLOJİSİ
Yazarlar:
Filiz Altay
,
İpek Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Jelatin, Laktalbumin ve Kazeinin Kakao Yağı Absorplama Kapasitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Sercan Dede
, Saide Başak Arıkan,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
0
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ambalajlarında Nanoteknolojik Uygulamalar ve Faz Değişim Materyalleri
Yazarlar: Merve Yılmazer,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2667
0
FAVORİ
2667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Engineering and Science
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Advanced Researches and Engineering Journal
Journal of Research in Veterinary Medicine
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Turkish Journal of Science and Technology
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Medicinal and Aromatic Plant Studies
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
1
ATIF
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEKMEZ-TAHİN KARIŞIMLARININ TRİBOLOJİSİ
Yazarlar:
Filiz Altay
,
İpek Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18026
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
1
ATIF
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat