Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Turgay Çetinkaya
Yrd. Doç.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, AKUATİK BİYOTEKNOLOJİ VE GENOMİK BÖLÜMÜ, AKUATİK BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
4
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
0000-0003-2962-1241
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Nanoteknoloji
nanoenkapsülasyon
nanolif
gıda kalitesi
mikrobiyoloji
kimyasal analiz
Kurum
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, AKUATİK BİYOTEKNOLOJİ VE GENOMİK BÖLÜMÜ, AKUATİK BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Kastamonu Yöresinde Üretilen Göknar Kozalak Pekmez ve Sıvı Şuruplarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Volkan Karacaoğlan
,
Sibel Bayıl Oguzkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1295623
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalamar örneklerinde tekstürel bozulmanın tespiti: üç farklı aracın mikrobiyolojik, görsel ve fiziko-kimyasal analizlerle desteklenmesi
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Turgay Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1300
0
FAVORİ
1300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.649379
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1534
0
FAVORİ
1534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gazi University Journal of Science
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
1
ATIF
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.649379
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1534
4
ATIF
0
FAVORİ
1534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat