Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Adnan Hayaloğlu
Prof. Dr.
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
4
2
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-4274-2729
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Süt Teknolojisi
Kurum
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
ACI TAT ALGILANMA MEKANİZMASI, SÜT ÜRÜNLERİNDE PEPTİT KAYNAKLI ACILIĞIN GİDERİLMESİ VE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Hacer Gürkan
,
Ali Adnan Hayaloğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19151
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1143
0
ATIF
2
FAVORİ
1143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ACI TAT ALGILANMA MEKANİZMASI, SÜT ÜRÜNLERİNDE PEPTİT KAYNAKLI ACILIĞIN GİDERİLMESİ VE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Hacer Gürkan
,
Ali Adnan Hayaloğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19151
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1143
2
FAVORİ
1143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Journal of Agricultural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
2
ATIF
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat