Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Beraat Özçelik
Prof. Dr.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
12
12
Yayın
0
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK MAKROALGLER VE MAKROALGAL PROTEİNLERİN EKSTRAKSİYONU: BİR DERLEME ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Aysun Yücetepe
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24093
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
ATIF
1
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK MAKROALGLER VE MAKROALGAL PROTEİNLERİN EKSTRAKSİYONU: BİR DERLEME ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Aysun Yücetepe
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24093
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
1
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON DESTEKLİ ENZİMATİK YÖNTEMLE SARGASSUM VULGARE'DEN ANTİOKSİDAN PROTEİN EKSTRAKSIYONU: RSM İLE EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Hatice Dinç, Eda Şensu,
Ümit Altuntaş
,
Emine Şükran Okudan
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
354
0
FAVORİ
354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE EKSTRAKTE EDİLMİŞ PROPOLİS ÖRNEKLERİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Feride Sonverdi
,
Ümit Altuntaş
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
203
0
FAVORİ
203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
0
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption
Yazarlar:
Ümit Altuntaş
,
İsmail Güzel
,
Özlem Yılmaz
,
Sibel Uluata
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199660
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
0
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnce Film Hidrasyon ve Mikrofluidizasyon Yöntemleri Kullanılarak Polifenollerin Yüksek Verimle Nanokapsüllere Yüklenmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Kadriye Nur Kasapoğlu
,
Ceren Güngör
,
Esra Nur Ertürk
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.946290
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1040
0
FAVORİ
1040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Kuşburnu Meyvesinden Süperkritik CO2 Ekstraksiyonu ile Doğal Pigment Eldesinin Yüzey Yanıt Yöntemi Kullanılarak Modellenmesi ve Optimizasyonu
Yazarlar: Kadriye Kasapoğlu,
Evren Demircan
,
Mine Özgüven
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.747799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1859
0
FAVORİ
1859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2214
0
FAVORİ
2214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1447
0
FAVORİ
1447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAÇA YEŞİL ÇAYI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BİTTER ÇİKOLATA GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Mine Özgüven
, İjlal Berktaş, Özlem Gönül,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1588
0
FAVORİ
1588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTIOXIDANT CAPACITIES AND PHENOLIC PROFILES OF OTTOMAN STRAWBERRY FRUIT AND OTTOMAN STRAWBERRY JAM
Yazarlar: Erinç Koçak,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
910
0
FAVORİ
910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANGIOTENSIN-I-CONVERTING ENZYME INHIBITORY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TRYPTIC SPIRULINA PLATENSIS PROTEIN HYDROLYSATES: EFFECT OF HYDROLYSIS AND IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
, Kadriye Nur Kasapoğlu,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
850
0
FAVORİ
850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Ecological Life Sciences
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
2
ATIF
0
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption
Yazarlar:
Ümit Altuntaş
,
İsmail Güzel
,
Özlem Yılmaz
,
Sibel Uluata
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199660
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
1
ATIF
0
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2214
7
ATIF
0
FAVORİ
2214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1447
2
ATIF
0
FAVORİ
1447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat