Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aysun Yücetepe
Doç. Dr.
Aksaray Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
3
8
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-3800-4774
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Aksaray Üniversitesi
Yayınlar
Makroalgal karotenoidlerin bazı biyoaktif özellikleri
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
, Neşe Balkesen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
94
0
FAVORİ
94
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON DESTEKLİ ENZİMATİK YÖNTEMLE SARGASSUM VULGARE'DEN ANTİOKSİDAN PROTEİN EKSTRAKSIYONU: RSM İLE EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Hatice Dinç, Eda Şensu,
Ümit Altuntaş
,
Emine Şükran Okudan
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI TURP (Raphanus sativus L.) İÇ VE KABUKLARINDAN POLİFENOLİKLERİN ULTRASES SU BANYOSU VE ULTRASES PROB DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU: IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA ANTİOKSİDAN AKTİVİTEDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özlem Gökdemir
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SPIRULINA PLATENSIS VE SPIRULINA PLATENSIS PROTEİN EKSTRAKTLARI İÇEREN BUĞDAY EKMEKLERİNİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE PROTEİN SİNDİRİLEBİLİRLİĞİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Meltem Yılmaz
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spirulina platensis Protein Ekstraktları ile Zenginleştirilmiş Buğday Unundan Üretilen Hamurun Reolojik ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Meltem Yılmaz,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.970720
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
674
0
FAVORİ
674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor Şalgam (Brassica rapa L.) Kabuk Atıklarının Değerlendirilmesi: Ultrasonik Destekli Ekstraksiyon ile Polifenoliklerin Ekstraksiyonu ve in vitro Mide-Bağırsak Sindirim Sırasında Toplam Fenolik Madde, Toplam Monomerik Antosiyanin Miktarı ve Toplam Antioksidan Kapasitedeki Değişimin Araştırılması
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.949244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
860
0
FAVORİ
860
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANGIOTENSIN-I-CONVERTING ENZYME INHIBITORY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TRYPTIC SPIRULINA PLATENSIS PROTEIN HYDROLYSATES: EFFECT OF HYDROLYSIS AND IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
, Kadriye Nur Kasapoğlu,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
0
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Ecological Life Sciences
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Gıda
Yayınlar
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
1
ATIF
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI TURP (Raphanus sativus L.) İÇ VE KABUKLARINDAN POLİFENOLİKLERİN ULTRASES SU BANYOSU VE ULTRASES PROB DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU: IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA ANTİOKSİDAN AKTİVİTEDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özlem Gökdemir
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22072
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
1
ATIF
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spirulina platensis Protein Ekstraktları ile Zenginleştirilmiş Buğday Unundan Üretilen Hamurun Reolojik ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Meltem Yılmaz,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.970720
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
674
1
ATIF
0
FAVORİ
674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor Şalgam (Brassica rapa L.) Kabuk Atıklarının Değerlendirilmesi: Ultrasonik Destekli Ekstraksiyon ile Polifenoliklerin Ekstraksiyonu ve in vitro Mide-Bağırsak Sindirim Sırasında Toplam Fenolik Madde, Toplam Monomerik Antosiyanin Miktarı ve Toplam Antioksidan Kapasitedeki Değişimin Araştırılması
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.949244
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
860
1
ATIF
0
FAVORİ
860
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat