Binnur Kaptan Günüç profil resmi
Binnur Kaptan Günüç Dr. Öğr. Üyesi Tekirdağ Namık Kemal University
Yayın 8 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 2
8 Yayın
10 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Tekirdağ Namık Kemal University

Popüler Yayınları

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 950

0

1

950

Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu, Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3734

0

1

3734

Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk, B. Kaptan , O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 840

0

1

840

Ev Yapımı Küp Peynirinde Listeria spp ve L. monocytogenes Yaygınlığı
Yayın Bilgisi: 2016 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1076

0

1

1076

Yayınlar

Nanotechnological Applications in Current Innovative Approaches in Dairy Technology- A review
Yayın Bilgisi: 2025 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1505367
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 495

0

495

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3908

1

3908

1

1935

1

1076

Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk, B. Kaptan , O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 840

1

840

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 950

1

950

Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu, Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3734

1

3734

Yayınlar

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3908

2

1

3908

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.