Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Velioglu
Prof. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
6
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Balıkesir Yöresinden Toplanan Biberiye ve Fesleğen Bitkilerine Ait Uçucu Yağların Antioksidan ve Antimikotik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Merve Nur Aslan Öz
,
Murat Velioglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1378455
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
229
0
FAVORİ
229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
687
0
FAVORİ
687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DANA ETİ MİYOFİBRİLER PROTEİNLERİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE TUZ, FOSFAT ve PH’NIN ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Armin Bjelak,
Yusuf Sürmeli
, Banu Sezer,
Murat Velioglu
,
Prof.dr İsmail Boyacı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
372
0
FAVORİ
372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Fabrika Artıklarından Ham İnvertaz Enzimi Üretimi
Yazarlar:
Neşe Özdinç
,
Murat Velioglu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1083300
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
964
0
FAVORİ
964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık Kepeğinin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Kadir Gürbüz Güner
,
Serap Duraklı Velioğlu
,
Hasan Murat Velioğlu
, Gülnaz Çelikyurt
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1218
0
FAVORİ
1218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tarım Artığı Ürünlerden Fungal ve Bakteriyel α-Amilaz Enzimi Üretiminin Optimizasyonu
Yazarlar:
Hasan Murat Velioglu
, Gülnaz Çelikyurt
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1399
0
FAVORİ
1399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
687
3
ATIF
0
FAVORİ
687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Fabrika Artıklarından Ham İnvertaz Enzimi Üretimi
Yazarlar:
Neşe Özdinç
,
Murat Velioglu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1083300
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
964
1
ATIF
0
FAVORİ
964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat