Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serap Duraklı Velioğlu
Doç. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
11
7
Yayın
18
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-9161-6286
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Bitkisel yağlarda mikotoksin varlığı
Yazarlar: Nuray Can,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
903
0
FAVORİ
903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“KEÇİBOYNUZU ÖZÜ” ADI ALTINDA SATIŞA SUNULAN ÜRÜNÜN BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Alev Yavuz Kucuk,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1247
0
FAVORİ
1247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİYOFİLİZE BILDIRCIN YUMURTASI, YUMURTA BEYAZI VE YUMURTA SARISININ KÖPÜK OLUŞTURMA VE EMÜLSİFİKASYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Serap Durakli Velioglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1408
0
FAVORİ
1408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TATLANDIRICI VE ŞEKERLERİN ZAYIFLATILMIŞ TOPLAM YANSIMA-FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ (ATR-FTIR), YAKIN KIZILÖTESİ (NIR) VE RAMAN SPEKTROSKOPİSİ İLE HIZLI TANIMLANMASI
Yazarlar:
Burcu Guven
,
Serap Durakli-velioglu
,
İsmail Hakki Boyaci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18119
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2130
0
FAVORİ
2130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
Yazarlar:
Nuray Can
,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5040
0
FAVORİ
5040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık Kepeğinin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Kadir Gürbüz Güner
,
Serap Duraklı Velioğlu
,
Hasan Murat Velioğlu
, Gülnaz Çelikyurt
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEKİRDAĞ'DA SATIŞA SUNULAN IHLAMUR (Tilia spp.) ve KUŞBURNU (Rosa canina) ÖRNEKLERİNDE AFLATOKSİNLERİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Nuray Can Can,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1627
0
FAVORİ
1627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
“KEÇİBOYNUZU ÖZÜ” ADI ALTINDA SATIŞA SUNULAN ÜRÜNÜN BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Alev Yavuz Kucuk,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22033
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1247
3
ATIF
0
FAVORİ
1247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİYOFİLİZE BILDIRCIN YUMURTASI, YUMURTA BEYAZI VE YUMURTA SARISININ KÖPÜK OLUŞTURMA VE EMÜLSİFİKASYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Serap Durakli Velioglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19113
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1408
2
ATIF
0
FAVORİ
1408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TATLANDIRICI VE ŞEKERLERİN ZAYIFLATILMIŞ TOPLAM YANSIMA-FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ (ATR-FTIR), YAKIN KIZILÖTESİ (NIR) VE RAMAN SPEKTROSKOPİSİ İLE HIZLI TANIMLANMASI
Yazarlar:
Burcu Guven
,
Serap Durakli-velioglu
,
İsmail Hakki Boyaci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18119
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2130
8
ATIF
0
FAVORİ
2130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
Yazarlar:
Nuray Can
,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5040
2
ATIF
0
FAVORİ
5040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat