Nuray Can profil resmi
Nuray Can Öğretim Görevlisi İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Fonksiyonel bir gıda bileşeni olarak hurma çekirdeği
Yazarlar: Nuray Can
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 63

0

63

0

1053

Kamkatın muhafazası ve çeşitli gıdaların üretiminde kullanımı
Yazarlar: Nuray Can , Meryem Badayman
DOI: 10.46239/ejbcs.1049566
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 722

0

722

Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5329

0

5329

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Kamkatın muhafazası ve çeşitli gıdaların üretiminde kullanımı
Yazarlar: Nuray Can , Meryem Badayman
DOI: 10.46239/ejbcs.1049566
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 722

1

0

722

Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5329

3

0

5329

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.