Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökhan Durmaz
Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0003-3423-8108
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Bazı Kayısı (Prunus Armeniaca L.) Çeşitlerinde Farklı Depo Koşullarının Toplam Fenolik Madde Antioksidan ve Karotenoid Miktarı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Didem Koşar
,
Mürüvvet Ilgın
,
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.950875
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
531
0
FAVORİ
531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmaniye Koşullarında Yetiştirilen Yerfıstığı Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Bazı Bileşimsel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Okşan Uçkun
,
İhsan Karabulut
,
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.448513
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ozon kullanımının üzüm pekmezinin HMF miktarına etkisi
Yazarlar:
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1964
0
FAVORİ
1964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Meyve Bilimi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Osmaniye Koşullarında Yetiştirilen Yerfıstığı Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Bazı Bileşimsel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Okşan Uçkun
,
İhsan Karabulut
,
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.448513
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
3
ATIF
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat