Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökhan Onat
Dr. Öğr. Üyesi
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
19
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Kurum
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
The effect of eating alone on behavioral intention: A case of Rize
Yazarlar:
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-SP-2-13
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
100
0
ATIF
1
FAVORİ
100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı
Yazarlar:
Gökhan Onat
, Yılmaz Sami Toker, Hilal Tercüman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Artuklu Tourism Studies
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
ATIF
1
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel gıda ilgileniminin daha fazla ödeme arzusuna etkisi: Rize’de bir alan araştırması
Yazarlar:
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1513192
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
87
0
ATIF
1
FAVORİ
87
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerel gıda ilgileniminin daha fazla ödeme arzusuna etkisi: Rize’de bir alan araştırması
Yazarlar:
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1513192
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
87
1
FAVORİ
87
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı
Yazarlar:
Gökhan Onat
, Yılmaz Sami Toker, Hilal Tercüman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Artuklu Tourism Studies
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
1
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of eating alone on behavioral intention: A case of Rize
Yazarlar:
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-SP-2-13
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
100
1
FAVORİ
100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın Bakış Açısıyla Coğrafi İşaretli Ürünlerin Değerlendirilmesi: Rize Örneği
Yazarlar:
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1485304
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Azerbaycan ve Türkiye'nin Turizm Bağları: Zengezur Koridoru'nun Rolü
Yazarlar:
Eda Kaya
,
Yusuf Karakuş
,
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1406400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Artuklu Tourism Studies
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Tourism and Recreation
Hakemlik
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
19 Mayıs Sosyal Bilimler Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Azerbaycan ve Türkiye'nin Turizm Bağları: Zengezur Koridoru'nun Rolü
Yazarlar:
Eda Kaya
,
Yusuf Karakuş
,
Gökhan Onat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1406400
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
1
ATIF
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat