Gülten Gündüz profil resmi
Gülten Gündüz Prof. Dr. Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 8
6 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

1

1

1051

Yayınlar

MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

1

1051

Determination of hygienic status of refrigerators surface
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21026
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1106

0

1106

MEYVE VE SEBZELERİN DEKONTAMİNASYONUNDA SU DESTEKLİ UV-C SİSTEMİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21086
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 622

0

622

ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20134
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 877

0

877

GIDALARDA BULUNAN KÜFLERİN TANIMLANMASINDA KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar: Gülten Gündüz , İlkim Emenli
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3104

0

3104

GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN İNHİBİSYONUNDA PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIMI
Yazarlar: Gülten Tiryaki Gündüz , Zeynep Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1784

0

1784

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

1

1

1051

GIDALARDA BULUNAN KÜFLERİN TANIMLANMASINDA KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar: Gülten Gündüz , İlkim Emenli
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19044
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3104

1

0

3104

GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN İNHİBİSYONUNDA PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIMI
Yazarlar: Gülten Tiryaki Gündüz , Zeynep Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17112
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1784

1

0

1784

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.