Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülten Gündüz
Prof. Dr.
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-5878-7411
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of hygienic status of refrigerators surface
Yazarlar:
Gamze Düven
,
Gülten Gündüz
,
Duygu Kışla
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
0
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE VE SEBZELERİN DEKONTAMİNASYONUNDA SU DESTEKLİ UV-C SİSTEMİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Güleryüz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Ayça Korkmaz Vurmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
877
0
FAVORİ
877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA BULUNAN KÜFLERİN TANIMLANMASINDA KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar:
Gülten Gündüz
, İlkim Emenli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3104
0
FAVORİ
3104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN İNHİBİSYONUNDA PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIMI
Yazarlar:
Gülten Tiryaki Gündüz
, Zeynep Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA BULUNAN KÜFLERİN TANIMLANMASINDA KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar:
Gülten Gündüz
, İlkim Emenli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19044
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3104
1
ATIF
0
FAVORİ
3104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN İNHİBİSYONUNDA PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIMI
Yazarlar:
Gülten Tiryaki Gündüz
, Zeynep Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17112
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
1
ATIF
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat