Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülşen Göde
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
5
1
Yayın
0
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-9828-3197
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sanat Eserleri Restorasyonu ve Korunması
Arkeoloji
Kurum
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Tarihin gelişim sürecinde Türk yemek kültürü ve beslenme alışkanlıklarının değişimi
Yazarlar:
Gülşen Göde
,
Semra Kayaardı
,
Müge Uyarcan
,
Ceyda Söbeli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5877
0
FAVORİ
5877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat