Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Müge Uyarcan
Yrd. Doç. Dr.
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
5
4
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-1474-672X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kırmızı Üzüm (Vitis Vinifera L.) Posası Tozunun Sucuğun Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Dilay Yıldız
,
Ceyda Söbeli
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554255
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
101
0
FAVORİ
101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİK KULLANIMINA YÖNELİK YENİ EĞİLİMLER
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1044
0
FAVORİ
1044
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarihin gelişim sürecinde Türk yemek kültürü ve beslenme alışkanlıklarının değişimi
Yazarlar:
Gülşen Göde
,
Semra Kayaardı
,
Müge Uyarcan
,
Ceyda Söbeli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5928
0
FAVORİ
5928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Environmental Research and Technology
Food and Health
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİK KULLANIMINA YÖNELİK YENİ EĞİLİMLER
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23111
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
1
ATIF
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1044
1
ATIF
0
FAVORİ
1044
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat