Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuba Nuriler
Yüksek Lisans
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
5
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Yayınlar
BİYOAKTİF BİLEŞİKLERİN ENKAPSÜLASYONU VE ET VE ET ÜRÜNLERİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
DOI: 10.47118/somatbd.1500219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
125
0
FAVORİ
125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİK KULLANIMINA YÖNELİK YENİ EĞİLİMLER
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ürünlerinde nitrit/nitrat azaltılmasına yönelik doğal uygulamalar
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2800
0
FAVORİ
2800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2799
0
FAVORİ
2799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3915
0
FAVORİ
3915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
El-Cezeri
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİK KULLANIMINA YÖNELİK YENİ EĞİLİMLER
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23111
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
1
ATIF
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2799
2
ATIF
0
FAVORİ
2799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3915
3
ATIF
0
FAVORİ
3915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat