avatar
Aytunga Bağdatlı Dr. Öğr. Üyesi MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 12
9 Yayın
1 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

231

THE APPLICATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: A REVIEW
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Scientific Reports-A
DOI: 10.59313/jsr-a.1165210
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 545

0

545

Investigation of Organic Chicken Breeding and Meat Quality
Yayın Bilgisi: 2023 , Animal Health Production and Hygiene
DOI: 10.53913/aduveterinary.1263469
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 391

0

391

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TERMAL OLMAYAN TEKNİKLER
DOI: 10.47118/somatbd.1148105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 692

0

692

0

2879

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4127

0

4127

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2881

0

2881

Use of Natural Antioxidants in Poultry Meat
Yazarlar: Tuba Candan, Aytunga Bağdatlı
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5531

0

5531

0

6837

Yayınlar

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4127

4

0

4127

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2881

2

0

2881

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.