avatar
Hakan Yılmaz Prof. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 18
9 Yayın
13 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Turizm Pazarlaması

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel, Hakan Yılmaz
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 5 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1557

0

5

1557

0

1

2374

Corporate Social Responsibility in Hotel Businesses
DOI: 10.18037/ausbd.389189
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1446

0

1

1446

0

1

1146

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3156

1

1

3156

Yayınlar

Sanal Sofralarda Buluşalım: Youtube’daki Mukbang Videolarının Analizi
DOI: 10.18037/ausbd.1500815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 293

0

293

Kültür, Sınıf ve Statünün Göstergesi: Tabak
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1027

0

1027

Gastronomy Themed Movies
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1674

1

1674

Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel, Hakan Yılmaz
DOI: -
FAVORİ 5 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1557

5

1557

Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı, Tezcan Özkan Kutlu , Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3880

0

3880

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3156

1

3156

1

1446

1

1146

1

2374

Yayınlar

Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı, Tezcan Özkan Kutlu , Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3880

3

0

3880

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3156

1

1

3156

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.