Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Yılmaz
Prof. Dr.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
9
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
18
9
Yayın
12
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
0000-0002-8512-2757
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Pazarlaması
Kurum
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
0
ATIF
4
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eskişehir'in Biricik Destinasyon Önerisi Endüstriyel Miras
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2319
0
ATIF
1
FAVORİ
2319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Corporate Social Responsibility in Hotel Businesses
Yazarlar:
Asst. Prof. Dr. Hakan Yılmaz
,
Asst. Prof. Dr. Sinan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18037/ausbd.389189
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1359
0
ATIF
1
FAVORİ
1359
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖROĞLU TURİZMİNİN OLUŞTURULMASINDA FİLMLERİN ROLÜ
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
0
ATIF
1
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
, Pınar Şenel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3058
1
ATIF
1
FAVORİ
3058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sanal Sofralarda Buluşalım: Youtube’daki Mukbang Videolarının Analizi
Yazarlar:
Esra Yüksel
,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18037/ausbd.1500815
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
153
0
FAVORİ
153
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültür, Sınıf ve Statünün Göstergesi: Tabak
Yazarlar:
Oğuzhan Tınmaz
,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomy Themed Movies
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
,
Aysun Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1551
0
FAVORİ
1551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: -
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
4
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı,
Tezcan Özkan Kutlu
,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3703
0
FAVORİ
3703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
, Pınar Şenel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3058
1
FAVORİ
3058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Corporate Social Responsibility in Hotel Businesses
Yazarlar:
Asst. Prof. Dr. Hakan Yılmaz
,
Asst. Prof. Dr. Sinan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18037/ausbd.389189
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1359
1
FAVORİ
1359
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖROĞLU TURİZMİNİN OLUŞTURULMASINDA FİLMLERİN ROLÜ
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
1
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eskişehir'in Biricik Destinasyon Önerisi Endüstriyel Miras
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2319
1
FAVORİ
2319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Erciyes İletişim Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Editörlük
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Hakemlik
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yorum Yönetim Yöntem Uluslararası Yönetim Ekonomi ve Felsefe Dergisi
Yayınlar
Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı,
Tezcan Özkan Kutlu
,
Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3703
3
ATIF
0
FAVORİ
3703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Yılmaz
, Pınar Şenel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3058
1
ATIF
1
FAVORİ
3058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat