avatar
Hatice Gündüz Yrd. Doç. Dr. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
4 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Gündüz , Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 864

0

864

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1607

0

1607

0

1502

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Gündüz , Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 864

1

0

864

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1607

3

0

1607

2

0

1502

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.