Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Gündüz
Yrd. Doç. Dr.
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
4
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Prevalence of Listeria spp. in Seafood Samples and Control of Listeria monocytogenes with Using LISTEX™ P100 Bacteriophage Applications in Smoked Rainbow Trout
Yazarlar:
Hatice Gündüz
,
Fatma Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.759742
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
714
0
FAVORİ
714
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hatice Gündüz
, Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
864
0
FAVORİ
864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
0
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZMİR’DE SATIŞA SUNULAN SU ÜRÜNLERİNDE KOAGÜLAZ POZİTİF STAPHYLOCOCCUS AUREUS’UN İNSİDANSI VE ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1502
0
FAVORİ
1502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hatice Gündüz
, Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
864
1
ATIF
0
FAVORİ
864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
3
ATIF
0
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZMİR’DE SATIŞA SUNULAN SU ÜRÜNLERİNDE KOAGÜLAZ POZİTİF STAPHYLOCOCCUS AUREUS’UN İNSİDANSI VE ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17106
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1502
2
ATIF
0
FAVORİ
1502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat