Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Pekmez
Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
5
3
Yayın
1
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-3903-469X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2328
0
FAVORİ
2328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
0
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ozonlamanın Kepekli/ Kepeksiz Kuru ve Nemlendirilmiş Ekmeklik Buğday Taneleri Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.511705
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
959
0
FAVORİ
959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biological Diversity and Conservation
Gıda
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2328
11
ATIF
0
FAVORİ
2328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
2
ATIF
0
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat