avatar
Hatice Pekmez Doç. Dr. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 5
3 Yayın
1 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan, Hasan Akan , Hatice Pekmez
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2328

0

2328

SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hatice Pekmez , Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 881

0

881

0

959

Yayınlar

Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan, Hasan Akan , Hatice Pekmez
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2328

11

0

2328

SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hatice Pekmez , Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 881

2

0

881

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.