Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Havva Dirikolu
SAKARYA UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-2007-9177
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
SAKARYA UNIVERSITY
Yayınlar
Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etkeni SARS-CoV-2 ve Korunma Yöntemleri Hakkında Tüketici Bilinci
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
,
Nurşah Vatandaş
,
Şevval Bayram
,
Havva Dirikolu
,
Halime Bengisu Seçkin
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1104102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
232
0
FAVORİ
232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat