avatar
Hayati Beşirli Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 298
10 Yayın
29 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
298 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sosyoloji Kültür Sosyolojisi Sosyal Değişim Türk Dünyası Çalışmaları

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

VEGAN KİMLİĞİN OLUŞUMU: VEGAN OLMAK VE VEGAN KALMAK
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Hassasiyetler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9629

0

4

9629

0

1

1144

Yemeği Cinsiyetlendirmek: Yemekte ve Mutfakta Dişilik ve Erillik
DOI: 10.48174/buaad.1537841
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 304

0

1

304

Yayınlar

Yemeği Cinsiyetlendirmek: Yemekte ve Mutfakta Dişilik ve Erillik
DOI: 10.48174/buaad.1537841
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 304

1

304

Cumhuriyetin 100.Yılı: Yeni Bir Toplum, Yeni Bir İnsan
DOI: 10.33692/avrasyad.1354571
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

0

583

0

2295

1

1144

Bağımsızlık Sonrası Kırgızistan’da İslamiyet ve Kaynakları
Yazarlar: Hayati Beşirli , Zeynep Serap Tekten - Aksürmeli, Ali Ünal
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.550731
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2641

0

2641

4

9629

0

180

YABANCI SEYYAHLARIN GÖZÜNDEN FARKLI YÜZYILLARDA TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜ
Yayın Bilgisi: 2016 , Türklük Bilimi Araştırmaları
DOI: 10.17133/tubar.270425
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8725

0

8725

0

319

0

267

Yayınlar

Cumhuriyetin 100.Yılı: Yeni Bir Toplum, Yeni Bir İnsan
DOI: 10.33692/avrasyad.1354571
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

1

0

583

YİYECEK VE MUTFAĞIN TOPLUMSAL GÖRÜNÜMLERİ - YEMEK VE MUTFAK TİPOLOJİSİ ÇALIŞMASI -
DOI: 10.48131/jscs.1261843
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2295

3

0

2295

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.