Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Aybüke Karaoğlan
Dr. Öğr. Üyesi
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
3
1
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YEŞİL SARIMSAK (ALLIUM SATIVUM L.) YAPRAKLARINDA BULUNAN FENOLİK VE ANTİOKSİDAN MADDELERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ YÜZEY YANIT YÖNTEMİ İLE OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Hatice Aybüke Karaoğlan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
73
0
FAVORİ
73
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Teknik Meslek Yüksekokulları Akademik Araştırma Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat