Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Vasfiye Hazal Özyurt
Dr. Öğr. Üyesi
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
12
5
Yayın
7
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
2
ATIF
1
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
1
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Changes in the content of total polyphenols and the antioxidant activity of different beverages obtained by Kombucha ‘tea fungus’
Yazarlar:
Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.3.3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1303
0
FAVORİ
1303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Betalain ekstraktlarının gıdalarda kullanım olanakları
Yazarlar:
Vasfiye Hazal Özyurt
, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3048
0
FAVORİ
3048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Comparison of the Quality Properties of Some Commercial Cold Pressed Seed Oils
Yazarlar:
Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.496458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1832
0
FAVORİ
1832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAN ÜRÜN OLARAK FINDIK ZARI: BESİN BİLEŞİMİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTE, FENOLİK BİLEŞİK PROFİLİ VE DİYET LİFİ İÇERİĞİ
Yazarlar:
Vasfiye Hazal Ozyurt
, Semih Otles
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1300
0
FAVORİ
1300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
ITU Journal of Food Science and Technology
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
2
ATIF
1
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Changes in the content of total polyphenols and the antioxidant activity of different beverages obtained by Kombucha ‘tea fungus’
Yazarlar:
Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.3.3
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1303
5
ATIF
0
FAVORİ
1303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Comparison of the Quality Properties of Some Commercial Cold Pressed Seed Oils
Yazarlar:
Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.496458
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1832
5
ATIF
0
FAVORİ
1832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat