Hilal Şahin Nadeem profil resmi
Hilal Şahin Nadeem Doç. Dr. ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 6
5 Yayın
3 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri

Kurum

ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

FARKLI UN BİLEŞİMLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ İLE GLİSEMİK İNDEKS DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE GLUTENSİZ EKMEK YAPIMINDAKİ PERFORMANSLARI
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18105
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

2

1

1051

Yayınlar

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4581

0

4581

GIDALARDA AKILLI AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ VE GÜNCEL UYGULAMALAR
Yazarlar: Hilal Şahin Nadeem , Dilara Konuk Takma
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18106
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6601

0

6601

1

1051

Yayınlar

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4581

2

0

4581

GIDALARDA AKILLI AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ VE GÜNCEL UYGULAMALAR
Yazarlar: Hilal Şahin Nadeem , Dilara Konuk Takma
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18106
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6601

2

0

6601

FARKLI UN BİLEŞİMLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ İLE GLİSEMİK İNDEKS DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE GLUTENSİZ EKMEK YAPIMINDAKİ PERFORMANSLARI
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18105
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

2

1

1051

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.