Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hümeyra Çetin Babaoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
4
1
Yayın
1
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9115-6470
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KIRINIM PENCERELİ KURUTUCU İLE ÜRETİLMİŞ TOZ YUMURTANIN KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Zeynep Tuğçe Akdağ
,
Zeynep Elif Çatalyıldız
,
Hümeyra Çetin Babaoğlu
,
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
300
0
FAVORİ
300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat