Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Işıl Barutçu Mazı
Doç. Dr.
ORDU UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ORDU UNIVERSITY
Yayınlar
Effect of Turntable Rotation Rate on Drying Kinetics and Functional Properties of Lemon Peel during Microwave Drying
Yazarlar:
Işıl Barutçu Mazı
, Sevilay San
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.1172336
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
0
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE KURUTULAN KİVİ MEYVESİNİN ADSORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Ayşe Kızmaz,
Duygu Altıok
,
Işıl Barutçu Mazı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.487962
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
0
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAKLIK, ASKORBiK ASiT VE pH’NIN KIRMIZI PANCAR (Beta vulgaris L.) BETASiYANiNLERiNiN BOZUNMA KiNETiĞi ÜZERiNE ETKiLERiNiN iNCELENMESi
Yazarlar:
İşıl Barutçu Mazı
, Esra Tekin, Hasan Türe
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17482/uumfd.371118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2449
0
FAVORİ
2449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalgada Kızartmanın Tavuk Göğüs Eti Miyofibriler ve Sarkoplazmik Proteinleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İşıl Barutçu Mazı
,
Bekir Mazı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.305427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2323
0
FAVORİ
2323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Mühendislik Teknolojileri ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Bilge International Journal of Science and Technology Research
El-Cezeri
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE KURUTULAN KİVİ MEYVESİNİN ADSORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Ayşe Kızmaz,
Duygu Altıok
,
Işıl Barutçu Mazı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.487962
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
1
ATIF
0
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAKLIK, ASKORBiK ASiT VE pH’NIN KIRMIZI PANCAR (Beta vulgaris L.) BETASiYANiNLERiNiN BOZUNMA KiNETiĞi ÜZERiNE ETKiLERiNiN iNCELENMESi
Yazarlar:
İşıl Barutçu Mazı
, Esra Tekin, Hasan Türe
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17482/uumfd.371118
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2449
1
ATIF
0
FAVORİ
2449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat