Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bekir Gökçen Mazı
Doç. Dr.
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
5
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Kurum
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Fındık Unu ve Zarı Eklenmiş Cipslerin Besinsel, Tekstürel, Renk ve Duyusal Özellikleri: Pişirme Koşulları ve İkame Seviyelerinin Etkileri
Yazarlar:
Bekir Gökçen Mazı
,
Yelda Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47
0
FAVORİ
47
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seçilmiş Bazı Alıç (Crataegus spp.) Genotiplerinin Organik Asit ve Şeker İçerikleri
Yazarlar:
Saim Zeki Bostan
,
Bekir Gökçen Mazı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
0
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivinin Elma ve Karpitle Olgunlaştırılması
Yazarlar:
Saim Zeki Bostan
,
Bekir Gökçen Mazı
,
Saadet Koç Güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3127
0
FAVORİ
3127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalgada Kızartmanın Tavuk Göğüs Eti Miyofibriler ve Sarkoplazmik Proteinleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İşıl Barutçu Mazı
,
Bekir Mazı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.305427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2360
0
FAVORİ
2360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu’da (Türkiye) Yetiştirilen ‘Hayward’ Kivi Çeşidinin Önemli Kimyasal Bileşenleri ve Fiziksel Özellikleri
Yazarlar: Caner Kubal,
Bekir Gökçen Mazı
,
Saim Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.359408
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3111
0
FAVORİ
3111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Ordu’da (Türkiye) Yetiştirilen ‘Hayward’ Kivi Çeşidinin Önemli Kimyasal Bileşenleri ve Fiziksel Özellikleri
Yazarlar: Caner Kubal,
Bekir Gökçen Mazı
,
Saim Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.359408
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3111
3
ATIF
0
FAVORİ
3111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat