avatar
Saim Zeki Bostan Prof. Dr. ordu üniversitesi
Yayın 36 Hakemlik 28 CrossRef Atıf 55 TR Dizin Atıf 77
36 Yayın
28 Hakemlik
55 CrossRef Atıf
77 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Meyve Yetiştirme ve Islahı

Kurum

ordu üniversitesi

Popüler Yayınları

8

1

787

Yayınlar

GİRESUN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN 'HAYWARD' KİVİSİNDE MEYVE GELİŞİMİ SIRASINDA MEYDANA GELEN KİMYASAL DEĞİŞMELER
Yazarlar: Burcu Yılmaz, Saim Zeki Bostan
Yayın Bilgisi: 2024 , Meyve Bilimi
DOI: 10.51532/meyve.1589088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 96

0

96

0

262

Fındık Meyvesinin Farklı Kısımlarındaki Renk Değişimi
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1318838
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 281

0

281

‘Kalınkara’ Fındık Çeşidinde Çotanak Dökümü
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1358675
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 218

0

218

0

627

0

706

0

1037

0

624

0

1351

0

670

0

2112

0

898

0

1789

Fındıkta kabuklu ve iç meyve kusurları
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.644005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4086

0

4086

1

787

0

968

0

749

0

1023

0

3208

0

4924

0

2411

0

967

0

1264

0

676

0

633

0

3017

Of (Trabzon) İlçesi Yerel Armutları: Erkenci ve Orta Mevsim Çeşitleri
Yazarlar: Cevahir Gülbahar, Saim Zeki Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1122

0

1122

0

3159

Kabuklu olarak depo edilen bazı fındık çeşitlerinde kalite değişimleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2846

0

2846

0

1397

Temel Bileşen ve Kümeleme Analizi ile Zerdali (Prunus armeniaca L.) Genotiplerinin Sınıflandırılması
Yazarlar: Saim Bostan , Fatih Üçkardeş, Saadet Koç Güler
Yayın Bilgisi: 2015 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1136

0

1136

0

2817

0

1046

0

1032

Yayınlar

1

0

262

1

0

706

Çarşamba İlçesi (Samsun) Ümitvar Muşmula Genotiplerinin Fiziksel ve Kimyasal Karakterizasyonu
Yazarlar: Eda Maral, Saim Zeki Bostan
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.692052
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2112

8

0

2112

‘Tombul’ Fındığında E Vitamini ve Yağ Asidi Bileşenlerine Sulamanın Etkisi
DOI: 10.24180/ijaws.682331
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 898

3

0

898

Fındıkta kabuklu ve iç meyve kusurları
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.644005
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4086

11

0

4086

8

1

787

1

0

968

‘Tombul’ fındık çeşidinde renk değerlerinin sulama ve depolama süresine göre değişimi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.643582
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 749

5

0

749

4

0

1023

7

0

2411

3

0

967

3

0

3159

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.