Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İdil Can Tunçelli
Dr. Arş. Gör.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-9999-6658
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Su Ürünleri Teknolojileri
Sucul Kültür ve Balıkçılık (Diğer)
Kurum
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gıda güvenliği açısından su ürünlerinde mikroplastik riski ve araştırma yöntemleri
Yazarlar:
İdil Can Tunçelli
,
Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21007
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4575
0
ATIF
1
FAVORİ
4575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Marul bitkisinin (Lactuca sativa L.) akuaponik sistemde gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gökhan Tunçelli
,
İdil Can Tunçelli
,
Devrim Memiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.1.04
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1379
0
FAVORİ
1379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seasonal Differences in Lipid and Fatty Acid Composition of European Eels (Anguilla anguilla, Linnaeus 1758) from Orontes River, Turkiye
Yazarlar:
İdil Can Tunçelli
,
Özkan Özden
,
Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221110462
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
340
0
FAVORİ
340
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda güvenliği açısından su ürünlerinde mikroplastik riski ve araştırma yöntemleri
Yazarlar:
İdil Can Tunçelli
,
Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21007
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4575
1
FAVORİ
4575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Salt/Sugar Brine Storage Solutions on Shelf Life of the Salted Atlantic Bonito
Yazarlar:
Nuray Erkan
,
İdil Can Tunçelli
,
Özkan Özden
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2020734449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1695
0
FAVORİ
1695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Gıda
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Aquatic Sciences and Engineering
Dil Editörü
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Yayınlar
Marul bitkisinin (Lactuca sativa L.) akuaponik sistemde gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gökhan Tunçelli
,
İdil Can Tunçelli
,
Devrim Memiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.1.04
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1379
1
ATIF
0
FAVORİ
1379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
1
ATIF
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat