İlkay Şensoy profil resmi
İlkay Şensoy Prof. Dr. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 1
2 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ENGİNAR YAPRAĞI TOZUNUN EKSTRÜDE ATIŞTIRMALIKLARDA KULLANILMASI: ÜRÜN KALİTESİ VE IN VITRO NİŞASTA SİNDİRİLEBİLİRLİĞİ
Yazarlar: Çağla Çaltinoğlu-toraman, Özge Güven, İlkay Şensoy
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 105

0

105

EKSTRÜZYON İŞLEMİYLE ARTTIRILMIŞ BİYOERİŞİM VE KIRMIZI BİBER POSASI EKLENMİŞ EKSTRÜDE ÜRÜNLERİN KALİTE PARAMETRELERİ
Yazarlar: Özge Yoldaş, Çağla Caltinoglu-toraman, İlkay Şensoy , Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21131
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 416

0

416

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.