avatar
Kadir Çetin Dr. Öğr. Üyesi BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 8 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
8 Hakemlik
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Mutfak Kültürü Türk Mutfağı Sürdürülebilir Gastronomi Moleküler Gastronomi Gastronomi Turizmi Antik Yemekler

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 187

0

1

187

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 602

0

1

602

0

1

272

Yayınlar

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 187

1

187

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 602

1

602

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.