Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kadriye Türkeşsiz
Dr. Öğr. Üyesi
HALİÇ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
HALİÇ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayınlar
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
0
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
1
ATIF
0
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat