Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kamil Bostan
Prof. Dr.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
42
8
Yayın
13
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
42
TR Dizin Atıf
0000-0001-7583-0066
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Sanatları
Dünya Mutfakları
Geleneksel Yemek
Gastronomik Trendler
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10850
0
ATIF
1
FAVORİ
10850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
0
ATIF
1
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13975
0
ATIF
1
FAVORİ
13975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
0
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
1
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Aysun Sağlam, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1573
0
FAVORİ
1573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Yazarlar: Atheer Jasim Mohammed,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi
Yazarlar: Özlem Gönül,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
0
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keklerin Raf Ömrü Üzerine Doğal Antioksidant Olarak Karanfil ve Limonotu Esansiyel Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Suhad Alrefaıe,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2824
0
FAVORİ
2824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10850
1
FAVORİ
10850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13975
1
FAVORİ
13975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Editörlük
Aydın Gastronomy
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Hakemlik
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Journal of Research in Veterinary Medicine
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
1
ATIF
0
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Aysun Sağlam, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1573
5
ATIF
0
FAVORİ
1573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat