avatar
Kamil Bostan Prof. Dr. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 42
8 Yayın
15 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
42 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Sanatları Gastronomik Trendler Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11089

0

1

11089

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1092

0

1

1092

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14506

0

1

14506

Yayınlar

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1235

0

1235

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1092

1

1092

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1630

0

1630

Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Yazarlar: Atheer Jasim Mohammed, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 727

0

727

Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi
Yazarlar: Özlem Gönül, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1324

0

1324

Keklerin Raf Ömrü Üzerine Doğal Antioksidant Olarak Karanfil ve Limonotu Esansiyel Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Suhad Alrefaıe, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2870

0

2870

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11089

1

11089

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14506

1

14506

Yayınlar

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1235

1

0

1235

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1630

5

0

1630

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.