Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kevser Karaman
Doç. Dr.
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
6
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Encapsulation and characterization of catechin and epicatechin microcapsules using yeast cell biocarriers
Yazarlar:
Kevser Karaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1386847
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Kevser Karaman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.666928
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2052
0
FAVORİ
2052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Multiple response optimization to determine the suitable solvent for the extract production from defatted grape seed powder: A simplex lattice mixture design approach
Yazarlar:
Kevser Karaman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.1.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
630
0
FAVORİ
630
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Solvent Tipi ile Yapılan Ekstraksiyon İşleminin Hünnap (Ziziphus jujube) Meyvesinin Biyoaktif Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Beyza Çiftçi,
Kevser Karaman
, Mahmut Kaplan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3337
0
FAVORİ
3337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yağlarının Sterol Profili Üzerine Silyl Türevlendirmenin Etkisi
Yazarlar:
Erman Beyzi
,
Selma Büyükkılıç Beyzi
,
Kevser Karaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.597071
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
0
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Kevser Karaman
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.455587
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2163
0
FAVORİ
2163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Teknik Editör , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Editör Yardımcısı
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Caucasian Journal of Science
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Bazı Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yağlarının Sterol Profili Üzerine Silyl Türevlendirmenin Etkisi
Yazarlar:
Erman Beyzi
,
Selma Büyükkılıç Beyzi
,
Kevser Karaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.597071
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
1
ATIF
0
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Kevser Karaman
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.455587
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2163
2
ATIF
0
FAVORİ
2163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat