Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kübra Subaşı
Yüksek Lisans
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
579
0
FAVORİ
579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
579
1
ATIF
0
FAVORİ
579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat