Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Taşan
Prof. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0003-1490-7626
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Trans Yağ Asidi İçermez Beyanı Bulunan Bazı Endüstriyel Gıdaların Yağ Asidi Profilleri
Yazarlar:
Murat Taşan
, Bekir Alper Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.288733
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3284
0
ATIF
1
FAVORİ
3284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Kurutma Ön İşlemleri ve Yöntemlerinin Pırasanın (Allium Porrum L.) Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat Taşan
,
Hasret Altunkanat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1140541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
271
0
FAVORİ
271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Comparison of Acrylamide Contents of Some Nuts Produced Organically and Conventionally
Yazarlar:
Baha Aydın Yılmaz
,
Işın Aydın Ünsal
,
Murat Taşan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1128261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
0
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trans Yağ Asidi İçermez Beyanı Bulunan Bazı Endüstriyel Gıdaların Yağ Asidi Profilleri
Yazarlar:
Murat Taşan
, Bekir Alper Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.288733
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3284
1
FAVORİ
3284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Organik Kuruyemişlerin Ağır Metal İçeriklerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Murat Taşan
,
Hatice Karcık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4923
0
FAVORİ
4923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Soğuk Pres Yağların Bazı Mikro ve Makro Element İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Taşan
, Yasemin İmer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16444
0
FAVORİ
16444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bahçe
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Lapseki Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Araştırmalar Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
A Comparison of Acrylamide Contents of Some Nuts Produced Organically and Conventionally
Yazarlar:
Baha Aydın Yılmaz
,
Işın Aydın Ünsal
,
Murat Taşan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1128261
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
1
ATIF
0
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
1
ATIF
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat