Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kübra Nur Sevim
Yüksek Lisans
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-8378-9873
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Gastronomi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Metin Sürme
,
Melike Tiken
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1191398
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1785
0
ATIF
1
FAVORİ
1785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNANÇ TURİZMİ ROTALARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Melike Tiken
,
Metin Sürme
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1316475
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
0
ATIF
1
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜR TURİZMİ VE MALATYA’NIN SAKLI HAZİNESİ: ARSLANTEPE HÖYÜĞÜ
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1430182
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
0
ATIF
1
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KÜLTÜR TURİZMİ VE MALATYA’NIN SAKLI HAZİNESİ: ARSLANTEPE HÖYÜĞÜ
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1430182
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
1
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNANÇ TURİZMİ ROTALARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Melike Tiken
,
Metin Sürme
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1316475
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
1
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Metin Sürme
,
Melike Tiken
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1191398
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1785
1
FAVORİ
1785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat