Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nalan Işık
Doç. Dr.
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Popüler Yayınları
Yiyecek içecek işletmelerinde işgörenlerin turizme ve turistlere ilişkin görüş ve davranışlarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
İbrahim Halil Erdoğan
,
Metin Sürme
,
Nalan Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
0
ATIF
1
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Metin Sürme
,
Melike Tiken
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1191398
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1788
0
ATIF
1
FAVORİ
1788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil mutfak uygulamaları: Gaziantep örneği
Yazarlar:
Esma Çokadar
,
Nalan Işık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
335
0
ATIF
1
FAVORİ
335
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜR TURİZMİ VE MALATYA’NIN SAKLI HAZİNESİ: ARSLANTEPE HÖYÜĞÜ
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1430182
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
484
0
ATIF
1
FAVORİ
484
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KÜLTÜR TURİZMİ VE MALATYA’NIN SAKLI HAZİNESİ: ARSLANTEPE HÖYÜĞÜ
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1430182
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
484
1
FAVORİ
484
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil mutfak uygulamaları: Gaziantep örneği
Yazarlar:
Esma Çokadar
,
Nalan Işık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
335
1
FAVORİ
335
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Nalan Işık
,
Metin Sürme
,
Melike Tiken
,
Kübra Nur Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1191398
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1788
1
FAVORİ
1788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek içecek işletmelerinde işgörenlerin turizme ve turistlere ilişkin görüş ve davranışlarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
İbrahim Halil Erdoğan
,
Metin Sürme
,
Nalan Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
1
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Travel and Tourism Research
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat