Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Levent Yurdaer Aydemir
Doç. Dr.
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
6
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-0372-1172
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KARABUĞDAY NİŞASTASI-MİRİSTİK ASİT KOMPLEKS OLUŞUMU: REAKSİYON SICAKLIĞI VE MİRİSTİK ASİT KONSANTRASYONUNUN SİNDİRİLEBİLİRLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Betül Oskaybas
,
Ayşe Özbey
,
Levent Yurdaer Aydemir
,
Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION OF THE BEST FUNCTIONAL CHICKPEA CULTIVARS BY TOPSIS TECHNIQUE
Yazarlar:
Levent Yurdaer Aydemir
, Fatma Gizem Akçakaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1870
0
FAVORİ
1870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FT-IR SPECTROSCOPY CHARACTERIZATION AND CHEMOMETRIC EVALUATION OF LEGUMES EXTRACTED WITH DIFFERENT SOLVENTS
Yazarlar:
Sevgin Dıblan
,
Pınar Kadiroglu
,
Levent Yurdaer Aydemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9040
0
FAVORİ
9040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat