Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Bayram
GAZIANTEP UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING (ENGLISH), DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
21
5
Yayın
12
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
GAZIANTEP UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING (ENGLISH), DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE
Popüler Yayınları
Gıda İçin Gelecek Öngörüleri: Yıl 2050
Yazarlar: Çağlar Gökırmaklı,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475396
ATIF
17
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26951
17
ATIF
1
FAVORİ
26951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Separation of free bran using electrostatic field system with electrically assisted flat PVC surface
Yazarlar:
Sema Nur Kayiran
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
40
0
FAVORİ
40
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Maltoz şurubu üretiminde nişasta dönüşümünün optimum reaksiyon ve proses kontrol parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Sema Nur Çinçik
,
Fatih Balcı
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.881223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda İçin Gelecek Öngörüleri: Yıl 2050
Yazarlar: Çağlar Gökırmaklı,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475396
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26951
1
FAVORİ
26951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Recent And Expected Trends For Dairy Industry
Yazarlar: Çağlar Gökırmaklı,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1887
0
FAVORİ
1887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason Uygulanmış Nohudun (Cicer arietinum L.) Su Absorbsiyonun Peleg Eşitliği ile Modellenmesi
Yazarlar:
Mehmet Öner
,
Ali Yıldırım
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001148
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1091
0
FAVORİ
1091
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
Gıda İçin Gelecek Öngörüleri: Yıl 2050
Yazarlar: Çağlar Gökırmaklı,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475396
ATIF
17
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26951
17
ATIF
1
FAVORİ
26951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason Uygulanmış Nohudun (Cicer arietinum L.) Su Absorbsiyonun Peleg Eşitliği ile Modellenmesi
Yazarlar:
Mehmet Öner
,
Ali Yıldırım
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001148
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1091
4
ATIF
0
FAVORİ
1091
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat