Mustafa Karhan profil resmi
Mustafa Karhan Prof. Dr. AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
0 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

0

51

KEÇİBOYNUZU EKSTRAKTI TAKVİYESİNİN YOĞURDUN VE DONDURMANIN KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Aslı Arslan Kulcan , Ursula Zoua Assoumou, Mine Aygün, Şirin Kuzu, Demet Yıldız, Necihan Kaya, Ahmet Hacıoğlu, Mustafa Karhan
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 635

0

635

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

KEÇİBOYNUZU EKSTRAKTI TAKVİYESİNİN YOĞURDUN VE DONDURMANIN KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Aslı Arslan Kulcan , Ursula Zoua Assoumou, Mine Aygün, Şirin Kuzu, Demet Yıldız, Necihan Kaya, Ahmet Hacıoğlu, Mustafa Karhan
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 635

2

0

635

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.