Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Naciye Erdoğan Sağlam
Prof. Dr.
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
28
TR Dizin Atıf
59
15
Yayın
6
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
59
TR Dizin Atıf
0000-0003-3259-0175
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ordu İlinde 2020-2022 Yılları Arasında Su Ürünleri Denetim ve İhlallerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Burak Hacıislamoğlu
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1452055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
78
0
FAVORİ
78
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu İline Kayıtlı Küçük Ölçekli Balıkçı Teknelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği
Yazarlar: Aydan Köse,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1254095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Samsun İlinde Bulunan Gıcı, Tatlı, Balık ve Uzun Göllerindeki Balıkçılığın İncelenmesi
Yazarlar:
Turgut Kulak
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1078506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
292
0
FAVORİ
292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiören (Ankara) İlçesi Balık Satış İşletmelerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi
Yazarlar:
Merve Onay
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.751673
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
0
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu ve Samsun’da su ürünleri tüketim tercihleri ve alışkanlıklarının karşılaştırılması
Yazarlar:
Onur Güvenin
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.3.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun İli Uzatma Ağı Balıkçılığının Sosyo-Demografik Yapısı ve Kalkan Balığı (Scophthalmus maximus Linnaeus, 1758) Balıkçılığı Üzerine Bir Tespit
Yazarlar: Aslıhan Demircan Aktar,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.665381
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
0
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’deki (Samsun, Ordu, Giresun) İskorpit (Scorpaena porcus Linnaeus, 1758) Balığının Biyolojisi
Yazarlar:
Serap Samsun
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.406304
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
0
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Karadeniz’de dip trol balıkçılığı üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
,
Serap Samsun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2451
0
FAVORİ
2451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yozgat İli Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
,
Serap Samsun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.303682
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE SU ÜRÜNLERİ BİLGİ SİSTEMİ (SÜBİS)’NE GENEL BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Selcen Soyer
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3895
0
FAVORİ
3895
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu-Giresun İlleri Su Ürünleri İşleme ve Satış Yerlerinde Çalışan Personelin Hijyen ve Sanitasyon Bilgisi
Yazarlar:
Serap Samsun
,
Naciye Erdoğan Sağlam
, Cemil Sağlam
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1305
0
FAVORİ
1305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon Gırgır Teknelerinde Kullanılan Ağ Takımlarının Teknik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Serap Çalık, Cemil Sağlam
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v17i27092.286164
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
451
0
FAVORİ
451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun İli Balıkçılığına Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Serap Çalık
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2211
0
FAVORİ
2211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun İli Su Ürünleri Dernek ve Kooperatiflerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Serap Çalık
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1864
0
FAVORİ
1864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akdeniz Bölgesi Sahil Şeridi Deniz Balıkçılığının Sosyoekonomik Yapısı*
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Emir Karadal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.285172
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5297
0
FAVORİ
5297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquaculture Studies
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
International Journal of Pure and Applied Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Yayınlar
Ordu ve Samsun’da su ürünleri tüketim tercihleri ve alışkanlıklarının karşılaştırılması
Yazarlar:
Onur Güvenin
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.3.08
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
2
ATIF
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’deki (Samsun, Ordu, Giresun) İskorpit (Scorpaena porcus Linnaeus, 1758) Balığının Biyolojisi
Yazarlar:
Serap Samsun
,
Naciye Erdoğan Sağlam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.406304
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
3
ATIF
0
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Karadeniz’de dip trol balıkçılığı üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
,
Serap Samsun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.12
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2451
1
ATIF
0
FAVORİ
2451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yozgat İli Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
,
Serap Samsun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.303682
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
12
ATIF
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akdeniz Bölgesi Sahil Şeridi Deniz Balıkçılığının Sosyoekonomik Yapısı*
Yazarlar:
Naciye Erdoğan Sağlam
, Emir Karadal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.285172
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5297
10
ATIF
0
FAVORİ
5297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat